Go to Top

Όψεις ρητίνης και όψεις πορσελάνης

Επειδή ένα χαμόγελο μπορεί να αλλάξει την διάθεση κάποιου και πόσο μάλλον αν το χαμόγελο αυτό αποτελείται από ολόισια λευκά δόντια η αισθητική οδοντιατρική προτείνει μία σειρά από θεραπείες και επιλογές που όλοι μπορείτε να προβείτε.

Όποιος και αν είναι ο λόγος που θέλετε να αλλάξετε την επίστρωση των δοντιών σας καλό είναι να πάρετε την κατάλληλη συμβουλή από τον οδοντίατρό σας. Οι συνηθέστεροι λόγοι είναι :

  • Να αποκτήσετε την χαμένη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας
  • Να επιδιώξετε μια νεανική εμφάνιση αν είστε σε προχωρημένη ηλικία
  • Να έχετε επιτυχίες σε ειδικές περιστάσεις όπως για παράδειγμα ένας γάμος ή μία επαγγελματική συνέντευξη
  • Να αλλάξετε την κίτρινη εικόνα που δεσπόζει στα δόντια σας

Η συσσώρευση πλάκας και πέτρας αλλά και το γήρας μπορεί να αποδειχθούν ανασταλτικοί παράγοντες για τα δόντια και την υγιεινή τους. Οι όψεις ρητίνης και οι όψεις πορσελάνης είναι οι λύσεις στο πρόβλημα! Ένα άλλο ενδιαφέρον άρθρο για να διαβάσετε. Κάντε κλικ εδώ!

Επιπλέον, η πόση καφέ είναι μία συνήθης αιτία για το κιτρίνισμα των δοντιών σας. Αν λοιπόν είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε στην λεύκανση η αισθητική οδοντιατρική είναι κοντά σας για να σας προτείνει όλες τος λύσεις για την περίπτωσή σας.

Συγκεκριμένα, θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι ότι όλοι οι γιατροί ξεκινούν από την χρήση μιας οδοντόκρεμας που θα ξεκινήσει την διαδικασία. Αν δεν είτε τα επιθυμητά αποτελέσματα τότε ο γιατρός θα προχωρήσει στην ιατρική τεχνική της λεύκανσης. Η χρήση φωτός από τον οδοντίατρό σας στοιχίζει 500 ευρώ αλλά ο κίνδυνος επανεμφάνισης του κίτρινου χρώματος είναι μεγάλος. Δηλαδή αν πιείτε για μεγάλο διάστημα καφέ, αναψυκτικά και τσάι θα χρειαστεί πάλι να δώσετε αυτό το ποσό για να επαναλάβετε την διαδικασία. Σκεφτήκατε τις όψεις ρητίνης; Αν όχι, μήπως ήρθε η ώρα;

Μία άλλη διαδικασία είναι η χρήση ενός δισκάριου που φοριέται τις βραδινές ώρες και μπορεί να αποτελέσει τον τέλειο συνδυασμό για οποιαδήποτε στιγμή παρατηρείται κιτρίνισμα. Η αισθητική οδοντιατρική έχει ανοίξει την πόρτα για πολλές διαδικασίες (όψεις πορσελάνης, βαθύς καθαρισμός κ.λπ.) που σας βοηθούν να απαλλαχθείτε από δυσάρεστα αποτελέσματα.

Be Sociable, Share!
,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *