Go to Top

Πού να αγοράσω δαποξετίνη;

To Priligy είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται στη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Ένας επιλεκτικός αναστολέας επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRI), που προέρχεται από την οικογένεια των φαρμάκων που συνήθως χρησιμοποιούνται για αντικαταθλιπτικά, το ενεργό συστατικό στο Priligy, γνωστό και ως δαποξετίνη, αναπτύχθηκε ειδικά για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης σε άνδρες ηλικίας 18 μέχρι 64 μετά την ανακάλυψη από τους επιστήμονες πως το σώμα γρήγορα την απορροφά και την απομακρύνει.

Γιατί να επιλέξω δαποξετίνη;

Οι επιδράσεις της πρόωρης εκσπερμάτωσης πηγαίνουν πολύ πιο μακριά από το σωματικό κομμάτι. Οι ειδικοί συμφωνούν πως υπάρχουν τρεις διαφορετικοί παράγοντες που καθορίζουν την πρόωρη εκσπερμάτωση:

  • έλλειψη ελέγχου στην εκσπερμάτωση
  • συγχρονισμός
  • άγχος και από τους δυο συντρόφους

Μερικοί άνδρες που επηρεάζονται από αυτήν υποφέρουν συχνά από ψυχολογικά προβλήματα όπως χαμηλή αυτοπεποίθηση, δυσκολία με διαπροσωπικές σχέσεις και ίσως θεωρούν τους εαυτούς ως ανεπαρκείς συντρόφους. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την σεξουαλική δυσαρέσκεια που νιώθει το ζευγάρι, μπορεί να έχει σημαντική επιρροή στην ποιότητα της ζωής σας.

Από που μπορώ να κάνω αγορά δαποξετίνης 30mg;

Η δαποξετίνη είναι ένα φάρμακο συνταγογραφημένο που μπορεί να αγοραστεί διαδικτυακά. Μετά από μία σύντομη αξιολόγηση από έναν γιατρό, θα δοθεί σε εσάς είτε μία συνταγή 30 είτε 60mg και θα αποσταλθεί στην πόρτα σας.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε, πριν την αγορά δαποξετίνης 30mg, πως υπάρχουν στην αγορά πολλά νόθα φάρμακα που στοχεύουν σε άνδρες με στυτική δυσλειτουργία. Αυτά όχι μόνο δεν θα αποτύχουν να σας δώσουν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, αλλά μπορούν επίσης να θέσουν έναν σοβαρό κίνδυνο στην υγεία σας καθώς μπορεί να περιέχουν άγνωστα συστατικά.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *